Kot pantolon ve gömlek

Kot pantolonu çok seviyorum. Spor giyim yanında özellikle gömlek ile giyildiğinde çok güzel olduğunu düşünüyorum. Üzerinize giyeceğiniz gömlek ve altına giyeceğiniz ayakkabı ile spor giyimden uzaklaşıp çok şık görünebiliyorsunuz kot ile. Üç resimdeki gömlek-kot kombinasyonu çok güzel bir örnek. Dar skinny bir koy giydiğinizde üzerinize oturan düz kesim bir gömlek ile stiletto ayakkabı giymenizi tavsiye ederim, skinny pantolon ile babet giymekten daha hoş ve şık bir sonuç veriyor. Fırfırlı gömlekler de kot ile çok şık görünüyor, özellikle koyu lacivert olanlarla.

Basen bölgesinde biraz sıkıntılı olanlara skinny pantolon tavsiye edilmiyor, çok düşük belli pantolon giymeleri de önerilmiyor.

Bu aralar şifon gömleklere çok merakım var, birinci resimdeki gönleğe de bayıldım. Beyaz renk gömlekte çok güzel duruyor. Bu kombinasyonlar Lacheen sayesinde bulduğum Asos' tan.

2 Yorum:

Deniz... dedi ki...

Merhabalar,
sitenizle ilk kez dün karşılaştım ve çok hoşuma gitti. Kot gömlek kombinasyonunu bende çok beğenirim ve sıkça kullanırım

Burcin Yilmaz dedi ki...

Teşekkür ederimm:) Kot gömlek kombinasyonundaki tek sıkıntım, gömlek boylarını çok kısa tutmaları, kotların de belleri zaten düşük...

Copyright © 2008 - Stildanismanim - is proudly powered by Blogger
Blogger Template