Kadıköy salı pazarı

Bir sorum var?
Kadıköy' de kurulan Salı Pazarı ve aynı yerde kurulan Cuma pazarının içeriği aynı mı? Yani aynı tezgahlar mı kuruluyor, yoksa farklı birileir mi geliyor...Örneğin Cuma günü olan kumaşçılar salı günü yok mu? Bilen var mı bayanlar?

8 Yorum:

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Selamlar.
Kadıköy pazarının günleri salı ve cuma mı? ben c.tesi biliyordum :( Biz arkadaşlarla gitmek istiyorduk ama hem yeni yeri hakkında fikrimiz yok hem de benim aklımda c.tesi diye kalmış. Bizi aydınlatırmısınız :))

Burcin Yilmaz dedi ki...

Evet salı ve cuma günü var pazar, yeri de taşındı, artık Kadıköy stadına yakın olan yer değil, e5 e paralel kuruluyor...

Serra dedi ki...

Benim bildigim cuma daha cok kumas agırlıklı salıyla tamamen farklı oluyor

ZET Fashion dedi ki...

Benim bildiğim sadece yerleri farklı oluyor, bir de salı günü olanların bazıları cuma günü olmuyor, yada tam tersi. Onu tezgahın sahibine sorarsan söyler :) Ben yeni pazara hala gidemedim, çok istiyorum.

Unknown dedi ki...

salı pazarı ile cuma pazarının standları farklı.cuma daha cok kumas ve daha az kaliteli ürünler var.salı hasan paşada ve cok güzel:)

Burcin Yilmaz dedi ki...

Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Kumaşçılar anadolu yakasında başka pazarda tezgah açmıyorlarmış onu sorup öğrendim pazarcılardan birine:) Bu cuma pazardayım, saat 6 dan sonra, beklerim:)

HamaratDiva dedi ki...

burçincim, genel olarak cevapları almışsın ama ben sana yeni bir bilgi vereyim. yeni yerinin eskisi kadar talep görmemesi nedeniyle artık kumaşçılar eskisi kadar çok değilmiş ve erenköy'deki perşembe pazarına gitmeye başlamışlar... ben henüz koca göbüşüm nedeniyle uğrayamadım ama öyle duydum...

Burcin Yilmaz dedi ki...

A sağol Enharcım, bu Erenköy pazarı minibüs yolunun alt tarafında kurulan sanırım, bugün Cuma pazarına gideceğim, orada sorarım da pazarcı abilere:)Bugünü düğme günü ilan ediyorum, tüm düğme ihtiyacımı hatta fazlasını karşılayacağım pazardan. Yakında gidecek koca göbüş, yeni bir bebiş gelecek!:)

Copyright © 2008 - Stildanismanim - is proudly powered by Blogger
Blogger Template